Inici > Serveis > Projectes adaptacio TDT > Avantatges

Quins són els avantatges d'encarregar un projecte d'adaptació a la TDT o d'un projecte de ICT?

El projecte de ICT és més complex que la simple adaptació de la instal·lació però té l’avantatge de deixar l’edifici preparat per a accedir als actuals i futurs serveis de telecomunicació, amb el que s’evitaran futures obres en ell per a introduir aquests serveis.

No obstant això, per a la correcta recepció de la TDT, en molts casos serà suficient un Projecte d’adaptació de la instal·lació existent a la TDT. Tant en un cas com en l’altre el projecte duu la garantia de qualitat que ofereix la seva realització per un Enginyer de Telecomunicació o un Enginyer tècnic de Telecomunicació i el visat del corresponent  del Col·legi Oficial d’Enginyers de Telecomunicació.

 A més, tant el projecte d’adaptació com el de ICT, han de preveure les futures modificacions en els equips de capçalera, que puguin ser necessàries, tenint en compte que la implantació de la TDT passarà per un període transitori en la planificació dels canals, fins a la situació final que tindrà lloc en 2010. D’aquesta forma la comunitat de propietaris coneixerà perfectament l’abast dels treballs d’adaptació requerits per la seva instal·lació col·lectiva de TV.

 

Tornar enrera